Kasvunpolku | NUOTTI-valmennus
11
page,page-id-11,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on 16-29 -vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. NUOTTI-valmennusta voit hakea KELA:sta ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta. NUOTTI-valmennus on tarkoitettu nuorille, joiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Heikentyminen jollain toimintakyvyn osa-alueella estää tai rajoittaa nuoren tulevaisuuden suunnittelua tai opiskelemaan tai työelämään pääsyä tai estää nuorta jatkasta opintojaan. NUOTTI-valmennuksen tavoiteena on saada nuori kiinnostumaan elämäntilanteestaan, taidoistaan, vahvuuksistaan ja tulevaisuuden suunnittelusta sekä opiskeluun ja työelämään suuntautumisesta. Lisätietoa NUOTTI-valmennuksen hakemisesta saat KELA:n sivuilta. NUOTTI-valmennus on nuorelle maksutonta.

Kasvunpolun NUOTTI-valmennuksessa nuori saa oman valmentajan, joka työskentelee hänen kanssaan voimavaralähtöisesti valmennusprosessin ajan. 5-10 kuukautta kestävässä valmennusprosessissa nuorta tuetaan tunnistamaan omat vahvuutensa ja voimavaransa sekä vahvistetaan nuoren tulevaisuuteen suuntautumista. Työskentely lähtee aina nuoren itsensä määrittämistä tavoitteista. Valmennukseen voidaan ottaa mukaan nuoren verkostoa, mikäli nuori toivoo niin. Tapaamisia järjestetään tarpeen mukaan kasvokkain ja etänä. Valmennus kestää enintään 20 x 60min.

Kasvunpolun NUOTTI-tiimiin kuuluu ratkaisukeskeisellä työotteella työskenteleviä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joista nuorelle soveltuva valmentaja valitaan. Meillä on mahdollisuus toteuttaa NUOTTI-valmennusta myös eläinavusteisesti nuoren sitä toivoessa ja jos arvioidaan, että eläinavusteisuus tukee yksilöllisten tavoitteiden saavuttamista.

AnnemariNuotti

ANNE-MARI KOISTINEN

Anne-Mari on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, perhevalmentaja ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Anne-Marilla on vahva kokemus nuorten kuntoutuspalveluista ja valmius toteuttaa valmennusta hevos- ja koira-avusteisesti.

Anne-Marin taikavoima on vahva luontoyhteys ja rauhallisuus.

TuomasNuotti

TUOMAS LAITINEN

Tuomas on koulutukseltaan yhteisöpedagogi YAMK ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Parhaillaan Tuomas opiskelee työnohjaajaksi. Tuomaksella on vahva kokemus nuorten ja nuorten aikuisten palvelukentästä ja vahva voimavarakeskeinen työote.

Tuomaksen taikavoima on kokonaisuuksien hahmottaminen ja looginen ajattelu.

SallaNuotti

SALLA KOLMAKOW

Salla on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä YTM ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Salla on toiminut pitkään erilaisissa lastensuojelutehtävissä. Salla on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja opiskelee tällä hetkellä psykoterapeutiksi. Salla voi toteuttaa NUOTTI-valmennusta hevosavusteisesti.

Sallan taikavoima on kyky nähdä asioiden hyvät puolet.

JennaNuotti

JENNA LAUKKANEN

Jenna on koulutukseltaan sosionomi AMK ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Jennan työkokemus painottuu lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon. Jenna opiskelee parhaillaan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Jenna hyödyntää valmennuksessa hevosia ja valokuvausta.

Jennan taikavoima on kauneuden huomaaminen ja söpöily.

TerhiNuotti

TERHI PERKKIÖ

Terhi on koulutukseltaan toimintaterapeutti AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja- ja kouluttaja, perhevalmentaja ja opiskelee parhaillaan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Terhin valmennuksissa näkyy erityisesti toiminnan terapeuttinen vaikutus. Terhillä on mahdollisuus hyödyntää hevosia ja mindfulnessia osana valmennusta.

Terhin taikavoima on kyky kuunnella ja kuulla. Terhi voimauttaa empaattisella läsnäolollaan.

EliseNuotti

ELISE RISSANEN

Elise on koulutukseltaan sosionomi YAMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja perhevalmentaja. Elisellä on pitkä työkokemus niin lastensuojelusta kuin vammaispalveluista. Elise opiskelee parhaillaan kouluttajaksi ja hänellä on myös erityispedagogiikan opintoja. Elisen työmenetelminä ovat valokuvaus ja valmennuksessa näkyy erityisesti vahva koulumaailman tuntemus ja erilaisten koulupolkujen räätälöinti.

Elisessä on enemmän voimaa kuin pienessä kylässä, henkisesti ja fyysisesti. Elisen taikavoima on loistava tilannetaju ja huumori.